loading
12
Sep

Johnnie Walker

Boulevard Drinks Johnnie Walker Blue

Johnnie Walker Blue Label

Στην κορυφή των Σκοτσέζικων ουίσκι του Οίκου Walker βρίσκεται το Johnnie Walker Blue Label.  Ένα ουίσκι που αποτελεί την υψηλότερη έκφραση της τέχνης του blending.
Στο Johnnie Walker Blue Label βρίσκονται τα 16 σπανιότερα και ακριβότερα malt ουίσκι στον κόσμο, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερα από επτά εκατομμύρια βαρέλια. Έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο Super Premium ουίσκι στον κόσμο. Ορισμένα από αυτά είναι παλαιωμένα μέχρι και 60 χρόνια. Λόγω της εξαιρετικής σπανιότητας των ουίσκι που το αποτελούν, η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και κάθε φιάλη είναι αριθμημένη, σαν μοναδική εγγύηση για την αυθεντικότητά του. Το σωστό σερβίρισμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε πλήρως την εξαιρετική γεύση του Johnnie Walker Blue. Είναι μια αργή, έντονη, πλούσια, βαθιά και πολυεπίπεδη εμπειρία. Αρχίστε σερβίροντας σε ένα ποτήρι balloon, μυρίζοντας προσεχτικά το ουίσκι. Τα δυνατά αρώματα από τις περιοχές της δυτικής όχθης ισορροπούν με τις γλυκές νότες και το βάθος. Πιείτε μια γουλιά παγωμένο νερό πριν από την πρώτη γουλιά ουίσκι για να φρεσκάρετε τον ουρανίσκο σας. Η πρώτη δοκιμή σας θα αποκαλύψει μια έκρηξη γεύσεων στη γλώσσα, η οποία, στη συνέχεια, πλημμυρίζεται σε όλο τον ουρανίσκο.

Boulevard Drinks Johnnie Walker Gold

Johnnie Walker Gold Label                                                                                                     

Ένα μείγμα σπάνιων και ώριμων malts, φτιαγμένο με επιδεξιότητα, δημιουργεί την απολαυστική γεύση του Gold Label. Ένα ποτήρι Johnnie Walker Gold Label είναι καθαρή απόλαυση. Εμπνευσμένο από τις σημειώσεις του Sir Alexander Walker, που δημιούργησε το αρχικό μείγμα το 1920 για τον εορτασμό των γενεθλίων του παππού του John Walker, είναι ένα ουίσκι που δημιουργήθηκε για εορτασμό. Ο μοναδικός συνδυασμός σπάνιων single malts από φημισμένα αποστακτήρια της Σκωτίας και επιπλέον 18 χρόνων, προσδίδει σε αυτό το ασυνήθιστα μελωμένο μείγμα μια λεπτή και κρεμώδη απαλότητα που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο Σκωτσέζικο ουίσκι. Δοκιμάστε το μοναδικό αυτό ουίσκι παγωμένο και νιώστε τις μεταβαλλόμενες γεύσεις καθώς ζεσταίνεται στο στόμα. Ιδανικό για κάθε εορταστική στιγμή και φτιαγμένο από τα πιο αγαπημένα και επιλεγμένα αποθέματα του Johnnie Walker. Το Johnnie Walker Gold Label Reserve είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τέχνης του Master Blender Johnnie Walker που παραμένει ζωντανή επί 190 συναπτά έτη. Απολαύστε την γλυκιά , φρουτώδη και με μελωμένα αρώματα κρεμώδη υφή του, σερβίροντας το σε ψηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο και μια φέτα πορτοκαλιού.

Boulevard Drinks Johnnie Walker Black

Johnnie Walker Black Label

Το πρώτο Deluxe Whisky με εγγύηση παλαίωσης 12 ετών. Αποτελεί το πρότυπο με βάση το οποίο κρίνονται όλα τα υπόλοιπα Deluxe Whiskies. Δημιουργείται από το συνδυασμό 40 διαφορετικών  malt & grain whiskies, καθένα από τα οποία έχει παλαιωθεί τουλάχιστον 12 χρόνια. Η γεύση του χαρακτηρίζεται ως βελούδινη, με λεπτή αίσθηση βανίλιας και φρέσκων ξηρών καρπών, έντονη καπνιστή χροιά και μεγάλη διάρκεια επίγευσης. Το χρώμα του είναι βαθύ χρυσαφί με χρυσοκάστανες ανταύγειες, μοναδικό αποτέλεσμα της ωρίμανσης του σε δρύινα βαρέλια από sherry. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με λίγο μεταλλικό νερό ή πάγο.

Boulevard Drinks Johnnie Walker Red

Johnnie Walker Red Label

Το Johnnie Walker Red Label είναι το σκωτσέζικο ουίσκι με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Φημίζεται για τη δυναμική γεύση του και καταφέρνει να ξεχωρίζει. Είναι μια γεύση στην οποία η οικογένεια Walker δεν έχει κάνει ποτέ κανέναν συμβιβασμό. Η οικογένεια Walker χρησιμοποίησε τις γνώσεις της για τα σκωτσέζικα malt για να δημιουργήσει ένα blend με παγκόσμια απήχηση. Το αποτέλεσμα; Έγινε το πιο αγαπημένο ουίσκι στον κόσμο, πρωτεία που κατέχει έως σήμερα. Είναι η ετικέτα που έχτισε την αυτοκρατορία Walker και η μάρκα που καθόρισε τα πράγματα στον επιχειρηματικό κλάδο των εταιρειών παραγωγής ουίσκι. Αποτελεί ένα ασυνήθιστα πολυσύνθετο μίγμα 35 διαφορετικών malt & grain whiskies αντιπροσωπευτικών των πιο χαρακτηριστικών περιοχών της Σκωτίας. Στη καρδιά του κάθε μίγματος κρύβεται το Cardhu, με τη ζεστή καθαρή του γεύση. Η γεύση του χαρακτηρίζεται ως απαλή, ελαφρώς γλυκιά, με απαλούς τόνους μπαχαρικών, έντονη καπνιστή χροιά και επίγευση μεγάλης διάρκειας.

 

 

Comments ( 0 )
Top