loading

Our blog

21
Σεπ

🌵 𝖁𝖎𝖛𝖆 𝕸𝖊𝖝𝖎𝖈𝖔 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚 𝑻𝒖𝒆𝒔𝒅𝒂𝒚 | Boulevard

You don’t wanna [taco] about it, you just wanna taste it!  Από αυτήν την Τρίτη στο Boulevard Lounge Bar η διάθεση θα χτυπά σε μεξικάνικους ρυθμούς. Ένα μοναδικά εμπνευσμένο μενού με μερικά από τα πιο αγαπημένα μεξικάνικα πιάτα, όπως λαχταριστά tacos, fajitas αλλά και ξεχωριστά combos για να τα απολαύσεις με όλη την παρέα! Δες […]

06
Ιούλ

Sushi Night every Thursday | Boulevard

Κάντε τις Πέμπτες σας ξεχωριστές! Στο Boulevard, κάθε Πέμπτη σας περιμένουμε για ένα Special Sushi Night. Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένει μια ακόμη μοναδική και άκρως γευστική βραδιά, γεμάτο διασκέδαση και νοστιμιά! Εδώ, η ποιότητα συναντά την γεύση!Δημιουργήστε όμορφες καλοκαιρινές συνήθειες στο αγαπημένο σας #BoulevardLoungeBar!

20
Μαρ

Κτήμα Παυλίδη

Το Κτήμα Παυλίδη βρίσκεται στα Κοκκινόγεια Δράμας, στις παρυφές του όρους Φαλακρού, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπήλαιο του Αγγίτη και το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Κύριος στόχος του Κτήματος Παυλίδη είναι η παραγωγή εκλεκτών οίνων. Η διάθεση στον καταναλωτή ποιοτικών προϊόντων, αναγνωρίσιμων, με εκλεπτυσμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το Boulevard Lounge bar παρουσιάζει και σας καλεί να […]

27
Φεβ

Κτήμα Γεροβασιλείου

Στο Κτήμα Γεροβασιλείου η καλλιέργεια του αμπελώνα γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και συνεχείς πειραματισμούς στη μελέτη ελληνικών και διεθνών γνωστών και άγνωστων ποικιλιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας συμπορεύεται με την παράδοση σε όλη τη διάρκεια της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης. Το Boulevard Lounge bar παρουσιάζει και σας καλεί να δοκιμάσετε το μοναδικό κρασί “Κτήμα Γεροβασιλείου” από τις […]

14
Φεβ

Valentine’s Day

Δεσμευμένοι και μη, σήμερα γιορτάζουμε… Ο Άγιος Βαλεντίνος με όλα του τα βέλη είναι στο αγαπημένο μας Café-Bar |ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ|. Μπορείτε να απολαύσετε την πιο εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο καλύτερο Lounge-Bar της πόλης, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Με χαλαρό περιβάλλον και μουσική, φιλικό προσωπικό, την ομορφότερη θέα στη πόλη […]

02
Ιούν

Φραπέ και ελληνικός καφές

Φραπέ Ο καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα. Τα βασικά συστατικά του είναι στιγμιαίος καφές και νερό. Προαιρετικά ζάχαρη ή και γάλα. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακόνδιο στη Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη το 1957, ο αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας Νεστλέ στην […]

02
Ιούν

Καφές Φίλτρου

Τελειοποιήθηκε από τούς Γάλλους και αναγνωρίστηκε από τους ειδικούς σαν ένας από τους καλύτερους, αφού πέρασε από διαφορές μηχανές απόσταξης μέχρι να καταλήξει στην σημερινή μηχανή φίλτρου (διηθητήρα). Οι Αυστριακοί προτιμούσαν της Γαλλική μέθοδο παραγωγής καφέ αλλά με την προσθήκη κρέμας από γάλα στο σερβίρισμα. Ο τύπος αυτός του καφέ ταίριαξε στην γεύση των Σκανδιναβικών […]

02
Ιούν

Espresso

Espresso  8 γραμμάρια, 15 ατμόσφαιρες, 90 βαθμοί, 30 κυβικά εκατοστά και 25 δευτερόλεπτα είναι απαραίτητα για την παρασκευή ενός καφέ espresso. Πως ξεχωρίζει ο καλός καφές; Καταρχήν στην όψη του, το πρώτο πράγμα που μπορείς εύκολα να διακρίνεις είναι το χρώμα από το καϊμάκι του. Η σύσταση από καϊμάκι, να μην έχει κόψει. Μία ένδειξη […]

02
Ιούν

Cappuccino

Εξαιρετικά δημοφιλής στην Ελλάδα, πίνεται όμως με λάθος τρόπο, σχεδόν σε όλες τις στιγμές του 24ώρου και μάλιστα πολύ συχνά με σαντιγί. Οι Ιταλοί τον πίνουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρωί. Ο σωστός cappuccino φτιάχνεται σε μεγάλο φλιτζάνι, ένα τρίτο espresso και δύο τρίτα αφρογαλο κρεμα γάλα. Το 1683 επινοήθηκε ένας νέος τρόπος παρασκευής καφέ. Ο […]

21
Νοέ

Chivas Regal 12 Ετών

40% alc. Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε […]

Top