Olmeca Altos Plata
Ένα βήμα πάνω από την τυπική έκδοση Olmeca, η ονομασία “Altos” αναφέρεται στα υψίπεδα της περιοχής του Μεξικό που παράγουν τεκίλα, όπου γίνονται οι καλύτερες 100% αγαύη τεκίλες. Γλυκά αρώματα, φρουτώδες και φρέσκα εσπεριδοειδή, που συμπληρώνονται από μαγειρεμένα Agave, βανίλια και ξυλώδεις νότες. Γλυκιά με κιτρικό, δυνατό αλλά ευχάριστο σώμα, με Agave, βανίλια και ξυλώδη γεύση.
Olmeca Altos Reposado
Ένα βήμα πάνω από την τυπική έκδοση Olmeca, η ονομασία “Altos” αναφέρεται στα υψίπεδα της περιοχής που παράγουν τεκίλα στο Μεξικό, όπου γίνονται οι καλύτερες 100% αγαύη τεκίλες. Γλυκά αρώματα, φρουτώδες και φρέσκα εσπεριδοειδή, που συμπληρώνονται από μαγειρεμένα αγαύη, βανίλια και ξυλώδεις νότες. Γλυκιά με κιτρικό, δυνατό αλλά ευχάριστο σώμα, με αγαύη, βανίλια και ξυλώδη γεύση.
Olmeca Dark Chocolate
Το κακάο είναι γηγενές στο Μεξικό, όπου καλλιεργείται, για περισσότερες από τρεις χιλιετίες και είναι τόσο μεγάλης σημασίας για τη χώρα ώστε την εποχή του αρχαίου πολιτισμού των Ολμέκων το χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως νόμισμα. Η μεταξένια υφή της Olmeca Fusión Dark Chocolate συνοδεύει τέλεια την πλούσια γεύση μαύρης σοκολάτας που συνδυάζεται ιδανικά με την tequila Olmeca.
Olmeca Tezon Reposado
Αποτελώντας την μοναδική τεκίλα από 100% Αγαύη, που εξακολουθεί να παράγεται με την μέθοδο Tahoma, την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής τεκίλας με ιστορία 500 ετών, η Olmeca Tezon Reposado συνιστά την πεμπτουσία της αυθεντικής τεκίλας . Ο φυσικός χαρακτήρας της οφείλεται στην παλαίωση της που γίνεται σε ξεχωριστό κτίριο στην εξοχή κάτω από μη ελεγχόμενες συνθήκες. Παλαιώνει για 18-20 μήνες σε βαρέλια από bourbon.
Comments ( 0 )