Η Grey Goose δημιουργήθηκε με ένα βασικό όραμα. Να αποτελέσει τη βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο. Σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα της, το 1997, πήρε τον τίτλο της “Βότκα με την Καλύτερη Γεύση στον Κόσμο”, επιβεβαιώνοντας την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της. Η ραφινάτη γεύση της Grey Goose είναι η απόλυτη ενσάρκωση της ευγενικής της καταγωγής και επιβεβαιώνει γιατί είναι η “Βότκα με την Καλύτερη Γεύση στον Κόσμο”. Πλούσια, γεμάτη και γενναιόδωρη λιώνει στο στόμα αφήνοντας μια φινετσάτη και με μεγάλη διάρκεια επίγευση. Η απόσταξη και η εμφιάλωση γίνονται στη Γαλλία. Η Grey Goose φτιάχνεται από σιτάρι που καλλιεργείται στη περιοχή Picardy, βόρεια του Παρισιού. Μετά την απόσταξη τα υψηλά επίπεδα οινοπνεύματος αναμειγνύονται με νερό πηγής που έχει φιλτραριστεί μέσα σε ασβεστόλιθο στην περιοχή του Cognac της Γαλλίας. Το άρωμα της είναι στρογγυλό με μια προκλητική γλυκύτητα που θυμίζει γαλλικό αμυγδαλωτό.
Comments ( 0 )