Ωριμάζει “στο σπίτι πάνω από τα σύννεφα” στα 2.300 μέτρα, μεταξύ ψηλών βουνών με ενεργά ηφαίστεια και πράσινα τοπία. Χρησιμοποιεί τη διαδικασία Sistema Solera που “ξεκουράζει” τα blend από διαφορετικά Reserve Rum διαφορετικών ηλικιών και χαρακτήρων. Παράγεται από μέλι ζαχαροκάλαμου και όχι από μελάσα. Χρησιμοποιείται, αργή διαδικασία ωρίμανσης όπου ο ψυχρός αέρας του βουνού μειώνει τη εξάτμιση του αποστάγματος. Το ρούμι αυτό δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ίδρυση της πόλης Zacapa στη Γουατεμάλα. Απολαμβάνεται σκέτο ή με ένα μεγάλο πάγο.
Comments ( 0 )